Lood- en zinkwerken

 
Een ander aspect waarin Combifour B.V. zich in de loop der jaren heeft gespecialiseerd is het lood-en zinkwerk. De voorbereidingen vinden plaats in de eigen werkplaats , waar de lood-en zinkproducten worden geknipt, gezet en geprefabriceerd. Dit ter voorbereiding voor eventueel dakwerk. Door de ervaring in ons bedrijf, is het voor onze werknemers mogelijk om alle dakwerken uit te voeren, waaronder: Het schoonmaken van dakgoten en ontstoppen van dakafvoeren ( onderdeel kleine werkzaamheden).

Het vernieuwen van bitumineuze dakbedekkingen, eventueel in combinatie met lood-en zinkwerken (onderdeel dagelijkse Werkzaamheden).

Het vernieuwen van o.a. dakkapellen, dakgoten, hemelwater afvoeren, alsmede het aanleggen van nieuwe dakgoten en dakafvoeren, bijvoorbeeld ten behoeve van nieuwe pannendak en op tribunes.

Werkzaamheden op moeilijk bereikbare plaatsen worden uitgevoerd met behulp van hoogwerkers. Alle door Combifour B.V. gebruikte materialen en werkzaamheden voldoen aan de veiligheids-en kwaliteitseisen. Mede hierdoor worden lood-en zinkwerken, alsmede de bitumineuze dakbedekkingen, onder garantie uitgevoerd.

x x